Vi sender nå til følgende land.

Vi sørger for at all informasjon som er gitt på alle våre Burton Sous Vide-nettsteder er nøyaktig.
Burton Sous Vide godtar ikke noe ansvar for tap som skyldes at man har forholdt seg til informasjon nevnt på noen av våre nettsider.

Produktbeskrivelser

Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer i produktbeskrivelser og spesifikasjoner på nettstedet. Disse endringene vil på ingen måte påvirke kvaliteten på ytelsen av nevnte produkter.
Pris og tilgjengelighet for produkter på nettstedet kan endres uten videre varsel.

Bestille produkter

For å kjøpe fra et hvilket som helst Burton Sous Vide-nettsted, må du fylle ut bestillingsskjemaet i den elektroniske kassen.
Vi bekrefter bestillingstransaksjonen via e-post til e-postadressen gitt av deg. Utsendelsen av denne e-posten fra oss utgjør en gyldig avtale mellom begge parter.

Betalinger

Alle priser inkluderer en eventuell merverdiavgift (mva). Produktprisene inkluderer ikke noen ekstra leveringsgebyrer.
I tillegg til prisen på produktet/produktene som finnes på Burton Sous Vide-nettstedet, er du også pålagt å betale fraktkostnader som vist på nettstedet, med mindre du kvalifiserer for gratis levering.

Produktleveranse

Vi planlegger og setter opp levering av produktene du har bestilt via valgt leveringsmetode og til leveringsadressen du oppgir.
Dersom det oppstår en leveringsfeil relatert til de bestilte produktene, må du varsle oss innen 7 dager etter leveringsdato. Burton Sous Vide er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller tap som oppstår hvis du ikke oppfyller dette punktet.

Skaff deg en Burton Sous Vide nå

Kjøp nå