Vi sender nå til følgende land.

Returer og garanti

Retur av en ikke-defekt gjenstand

Dersom du mottar produktet og ikke skulle være fornøyd bes du vennligst send en e-post til info@burtonsousvide.co.uk før du returnerer produktet til følgende adresse innen 28 dager etter mottak:

Burton Sous Vide, C / O Ogdens Fulfillment Ltd, Unit 2 Acre Park, Dalton Lane, Keighley, West Yorkshire, Storbritannia, BD21 4JH

Produktet må være ubrukt og i originalemballasjen. Returen er ditt ansvar inntil den ankommer vårt lager. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du returnerer varen ved hjelp av en transportør som forsikrer verdien av dine sendte varer. Vi anbefaler også at du tar vare på sendingskvitteringen som bevis på at varen er returnert.

Retur av produkt med feil

Alle defekte produkter er gjenstand for en 24 måneders garanti underlagt registrering.

Dersom du mottar et av våre produkter, og det viser seg å være defekt, vennligst send ​​en e-post til info@burtonsousvide.co.uk og angi bestillings-ID, fullstendig navn, adresse og detaljer om feilen.

Vi vil ordne en forhåndsbetalt innsending til reparasjon, erstatning av produkt eller i mangel av det, en fullstendig refusjon. Hvis originalemballasjen ikke er tilgjengelig, må returen pakkes på forsvarlig måte i henhold til dets opprinnelige tilstand.

Garantiregistrering

Registrer deg på nettet innen 28 dager etter kjøpet for å aktivere 24-månedersgarantien. BSV 13L-modell og serienummer finner du på etiketten festet til bunnen av enheten.

Skaff deg en Burton Sous Vide nå

Kjøp nå